Geil

Sexdate met stoute nerd

Ik roep me tot halt, maar denk aan zijn prachtige lijf maar val van vermoeidheid in slaap. Ik kan niet wachten op onze volgende escapade. Hij verwent me zoals ik nooit tevoren verwent ben.

We zitten halverwege de week en ik kom al om in huiswerk. Niet normaal, dit is iets dat ik niet ga missen als ik straks mijn bachelor heb. Maar goed. Even doorbijten. Terwijl ik een verslag aan het typen ben op mijn laptop, krijg ik een verzoek voor videobellen. Het is mama. Dus ik accepteer. Ik: “Hoi mam, hoe is het daar?” Mama:”Och niets bijzonders sinds dat we je zondag hebben gezien, maar papa is binnenkort jarig en omdat jij met school zit, heb ik zitten denken dat het misschien leuk is omdat in het eerste weekend van de herfstvakantie te doen. Wat vind jij ervan. Wel 3 weken later maar papa heeft je er graag bij!” Ik:”Ja, helemaal prima en dan videobel ik ook gewoon ‘s ochtends op zijn verjaardag, helemaal top!” Mama:”Maar meissie van me, ik vind je er moe uitzien, wel goed voor jezelf zorgen hoor!” Ik:”Ja, mama dat doe ik maar het wordt een zwaar jaar en ik heb gewoon veel huiswerk, net als nu, dus als je het niet erg vind?” Mama:”Nee joh, prima, succes met je huiswerk en we bellen elkaar volgende week weer, pas goed op jezelf, ik hou van je!” Ik:”Ja mam zal ik doen, groetjes aan papa en ik hou van jullie, doeg!” En ik stort me weer op mijn verslag. Maar dat belletje zetten me wel aan het denken. Niet vreemd want Jacco krijg ik de afgelopen dagen niet uit het hoofd en hij heeft niet meer met me gewhatsappt maar morgen heb ik hem het 4e uur. Dus zie ik hem weer!
Maar ik trek mijn stoute schoenen aan en probeer hem te videobellen. Ik laat het helemaal uit rinkelen maar helaas hij neemt niet op. Ik ben een beetje teleurgesteld maar och, ik zie hem morgen toch. Misschien dat we dan iets afspreken samen. Dus met tegenzin ga ik weer verder met mijn verslag. Dan een kwartier later zie ik dat Jacco terug videobelt. Mijn hart maakt een sprongetje en ik open het.

De verbinding wordt gemaakt en ik krijg Jacco groot in beeld. Hij zit in zijn huiskamer op de bank in zijn bekende joggingsbroek en blote bast. Hij haalt zijn hand door zijn haar en kijkt me schuin aan:
Ik: Hoi, goedenavond hoe gaat ie?
Jacco: Nu heel goed, waar ben je nou?
Ik: Ooh, op mijn bed in mijn studentenkamer.
Jacco: Geef eens een rondleiding.
Dus ik maak een rondje met mijn laptop en laat zo mijn kleine studentenkamer zien.
Jacco: Gezellig en netjes en hip. Niet roze!
Ik: Nee zeg, ajb niet ha ha.
Jacco: Waar ben je mee bezig?
Ik: Met een verslag voor Nederlands.
Jacco: Heb je dan wel tijd om te bellen?
Ik: Oh, maar dat hoeft volgende week pas ingeleverd te worden maar begin graag op tijd, kan maar af zijn toch?
Jacco: Zeker! Maar ik heb wel zin in iets anders?
Ik: Ik ook maar ik kan echt nu niet naar je toe komen het is al best laat en zoals je ziet ben ik al in mijn pyjama.
Jacco: Dat verwacht ik ook niet van je, maar je hebt wel een sexy setje aan. Uhhhm ik heb wel zin in webcamseks? Wat denk je daarvan?
Ik wordt rood bij de gedachten maar vind het best geil, maar goed hoe dan!
Ik: Ik heb nooit gezien hoe dat gaat, heb wel een beetje een idee, maar wil dat met jou wel proberen.
Jacco: Wauw Top! Zet je laptop aan het voeteind van je bed. En ga er dan wat vanaf zitten zodat ik je helemaal kan zien.
Ik: Oké!

Hi, I’m Reiley Reid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *