We kenden elkaar eigenlijk nog niet echt, een wederzijdse vriend had onze telefoonnummers uitgewisseld. De eerste appjes vielen in goede aarde en als snel werden ze pikanter en ging het er best heet aan toe en stuurde elkaar foto’s. Tijd om iets af te spreken dus. De zenuwen raasden en gierden door mijn lijf die bewuste ochtend toen hij appte: ” ik ga zo rijden”‘. Wachten duurde lang, hoe zou het zijn hem te zien ”live” tegenover mij?
Eindelijk ging de bel (öh mijn hemel)…

Ik opende de deur en keek hem aan en voelde me nat worden. We stonden daar zo tegenover elkaar in het halletje en begonnen te zoenen, toe voelen, elkaar te betasten. Wat was hij al hard en heet!
Een paar minuten later liepen we de trap op naar boven, naar mijn slaapkamer en bed. Hij gooide me achterover op bed, trok mijn slipje naar beneden en begon me te likken, duwde zijn tong diep in me en weer over mijn clit. Zijn vingers vulde me helemaal. Mijn hele poes, mijn gezwollen clit, alles gloeide. Wat was het heerlijk! Ik explodeerde, 1 keer, 2 keer en nog een keer. Hij draaide me om en vulde mijn hele kutje met zijn harde, hete pik. Hard stotend naar binnen, weer terugtrekken en weer naar binnen stoten. Ik werd helemaal wild, maakte me los, draaide me om en nam hem in mijn mond.

Mijn hemel wat was hij lekker! Hij kreunde, bewoog en drukte zijn heupen omhoog en vulde mijn hele mond. Ik bleef zuigen, cirkeltjes draaien met mijn tong en mijn nam zijn ballen in mijn hand en kneedde ze zachtjes. Opeens lag ik weer op mijn rug en voelde hem hard bij me binnen glijden. mijn kutje droop, zo geil was ik. Hij begon te stoten, steeds sneller, steeds harder en ik verloor me in een paradijs van orgasmes. Ik voelde hem zwellen, harder en harder worden en hij spoot zijn hete sperma diep in me. We lagen uitgeblust en trillend naast elkaar en wisten 1 ding zeker: Dit zouden we vaker doen.

Hi, I’m Reiley Reid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *