Geil

Je mag best een sletje zijn

Jan schatte ik ongeveer 40 jaar oud. Ik had de kamer kunnen huren na een reactie op een briefje op het bord bij de universiteit. Van de 20 gegadigde had hij mij gekozen. Ik was er super blij mee, het was een prachtige verdieping met balkon aan de rand van de stad met uitzicht over bomen. Ik was gek op zonnen, hier kon in naakt in de zon liggen zonder dat iemand het kon zien. De badkamer moest ik alleen delen met Jan.

Een week voor de introductie week ben ik verhuist. Daarvoor woonde ik in een tehuis. Mijn moeder was vroeg gestorven en mijn vader heb ik nooit gekend. Ondanks alle tegenslag kon ik makkelijk leren en zonder veel moeite doorliep ik het gymnasium. Al was het een zware tijd. Ik werd jarenlang gepest. Ik zie er namelijk een beetje raar uit. Geboren als jongen ontwikkelde ik tijdens de puberteit borstjes en een mooie kontje, behaard ben ik ook niet geworden. Eigenlijk zag ik er uit als een meisje. Een afwijking in mijn hormonen zei de arts.

Studeren was een mooi moment om opnieuw te beginnen. De stad was toch toleranter dan het noorden waar ik vandaan kwam. Een kans om het verleden achter me te laten en mezelf te zijn.

De eerste week daar had ik niet veel te doen. Lekker zonnen en boeken lezen. Ook had ik veel gesport. Ook al had ik een rare lichaam, ik wou er wel zo mooi mogelijk uit zien.

Jan, 40, had het huis geërfd van zijn ouders. Zelf had hij niet veel gewerkt in zijn leven. Was niet nodig geweest. Hij verhuurde het aan studenten voor de gezelligheid zei hij. Een aantal keer per week kookte hij thuis en kon ik mee eten. Hij dronk veel goede wijn en op het eind van de avond rookte hij een jointje. Ik kreeg een paar halen van het jointje. Na een korte lachbui ging ik snel naar bed, alles draaide. Toen ik eenmaal lag, stopte het draaien. Ik lag wat te dromen, het lekkere eten, de wijn en het jointje, stiekem zat ik denken aan Jan. Als hij even niet keek, had ik tijdens de avond naar zijn kruis gekeken. Hij had een linnen broek aan gehad en ik vermoede dat hij geen onderbroek aan gehad had, aanzien ik de omvang van zijn piemel goed had kunnen zien. Inclusief een nat plekje aan het eind van de avond. Voorvocht vermoede ik. Toen ik daar aan zat te denken werd ik enorm geil. Ik pakte mijn deodorant, met een beetje fantasie leek dat op een penis. Ik ging op mijn buik liggen, zoals ik me altijd deed. Op mijn elle bogen, begon in zacht de deodorant te likken en daarna te zuigen. Niet met mijn tanden had ik geleerd. Met mijn lippen, tussen mijn tanden en de deo, probeerde ik de behuizing zo diep mogelijk in mijn mond te stoppen. Door het lastige ademen werd ik nog geiler.

Na een tijdje draaide ik op mijn zij en met de deo in mijn beide handen viel ik in slaap. Klaarkomen wou ik niet. Door dit weken uit te stellen merkte ik dat ik veel meer aandacht kreeg op straat. Onderbewust hadden veel mannen en vrouwen door dat ik seksueel was. Als ik klaarkwam was dat weer een paar dagen weg. Zonde.

De volgende week, tijdens de introductie, kwam ik om elf uur terug. Jan lag met een badjas aan op de bank naar een film te kijken, een fles wijn, half vol, stond op de salon tafel. Ik zei hoi en vroeg of ik nog een boterham kon smeren. De introductie groep was gaan eten in een restaurant maar dat kon ik niet betalen. Tuurlijk, wil je ook een wijntje? Vroeg hij. Lekker. Ik had een paar biertjes aangeboden gekregen deze avond, maar had zelf niks gehaald en was dorstig. Ik ga wel even onder de douche zei ik. Het was een hete dag geweest en ik voelde me vies. Dan maak ik wel even een broodje voor je zei Jan.

Hi, I’m Reiley Reid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *